avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drepturile parintelui necustodian
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drepturile parintelui necustodian

sunt divortat ,am un copil de 14 ani domiciliul copilului e la mama.atit in perioada divortului cit si dupa nu pot ave relati cu copilul nici in timpul programului de vizita .recent mama copilului a plecat in delegatie in spania o saptamina iar en nu am stiut nimic nici ea nici copilul nu au raspuns la telefon ulterior am aflat ca la lasat in grija matusei lui
eu ca si tata nu am nici un drept ?doar obligati?
ce pot sa fac ca sa pot sa imi vad si eu copilul?
dupa divort notele copilului au sacazut.
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 10:23, 30 Martie 2012
Daca prin hotararea judecatoreasca aveti stabilit un program de vizitare a minorului, iar fosta sotie va impiedica sa va exercitati acest drept puteti apela la un executor judecatoresc pentru a pune in executare hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prevederile articolului 293 alin.(2) din noul cod civil anamaria2813 anamaria2813 as dori sa aflu cat mai explicit ceea ce prevede acest articol deoarece am o custodie comuna data de pe data de 26 iunie 2014 care inca e discutabila avand ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor MYK272est MYK272est Buna ziua! In data de 22. 06. 2016 am primit sentinta divortului prin care s-a stabilit si custodie comuna asupra minorului rezultat din casatorie in varsta de ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta noul cod civil? annamaria24 annamaria24 Fosta sotie a logodnicului meu a plecat in Belgia cu fetita de 7 ani fara nici o explicatie ,cum isi va putea vedea fata daca efectiv nu este lasat sa se ... (vezi toată discuția)