avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ma poate ajuta noul cod civil?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ma poate ajuta noul cod civil?

Fosta sotie a logodnicului meu a plecat in Belgia cu fetita de 7 ani fara nici o explicatie ,cum isi va putea vedea fata daca efectiv nu este lasat sa se implice in viata ei ?Trebuie sa o dea in judecata pentru faptul ca incalca o hotarare judecatoreasca si ca nu este lasat sa isi viziteze fata tot a 2 sapt sau cel putin sa tina legatura ?Ce proceduri legale se pot lua in acest caz?
Cel mai recent răspuns: annamaria24 , utilizator 15:44, 5 Octombrie 2011
sa fasca cerere de reincredintare minora catre el, sa faca plangere pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti, are mai multe posibilitati. Ar fi bine sa apeleze tot la avocatul ce la avut la divort si la stablirea programului de vizitare minor
Cine il opreste pe logodnicul dvs.sa isi viziteze copilul,in Belgia?Presupun ca sentinta de divort i-a dat dreptul sa isi viziteze copilul la domiciliul mamei,sau sa aiba legaturi personale cu acesta in sensul de a petrece o anumita perioada de timp impreuna,dupa care va trebui sa incredinteze la sfarsitul acestei perioade minorul mamei.Nu vad unde este reaua credinta a mamei.
Nu doreste sa ia copilul de la mama ,doreste doar sa se respecte orarul stabilit de judecator.
Acesta fiind doar de vizitare la domiciliul mamei?Cine il opreste?
Reacredinta mamei este urmatoarea de 2 ani de cand au divortat nu au petrecut nici o sarbatoare impreuna ,cand ar fii trebuit sa vada fata nu raspundea la telefon , ,ia cumparat telefon fetei sa o poata suna cand doreste iar mama ii ascunde telefonul ,il inchide etc.,toata vara a depus plangeri si ea scapa doar cu cateva amenzi ??cand a vrut sa vada fata cu executorul ea deja era plecata in Belgia fara sa anunte.

Alte discuții în legătură

Masuri coercitive ..respectare hotarare divort !!!?? ion-alin ion-alin ..dupa pronuntarea unui divort care dureaza de un an si ceva in care mama copilului meu (fosta sotie ) nu mi-a permis sa -mi fac datoriile de tata ( lucru ... (vezi toată discuția)
Vizitare minor claudiu40 claudiu40 In urma divortului a fost stabilit un program de vizitare minor, o zi pe saptaman si un week-end pe luna. Fosta sotie ii face "program" minorului in asa fel ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului conjugal impreuna cu minorii, fara consimtamantul tatalui Augusta2010 Augusta2010 Cum poate proceda un tata daca sotia si mama copiilor lui pleaca de acasa luand si cei doi copii minori, fara stirea si consimtamantul lui? Catre ce institutie ... (vezi toată discuția)