..dupa pronuntarea unui divort care dureaza de un an si ceva in care mama copilului meu (fosta sotie ) nu mi-a permis sa -mi fac datoriile de tata ( lucru castigat si in instanta ) printr-un program vizita minori , pe aceasa perioada a incercat sa ma denigreze si sa faca copilul sa se indepartese de mine ( are 8 ani si jumatete ) .
...peste putin timp , hotararea o sa ramana definitiva !!!!
..CE MAURI SE POT LUA IMPOTRIVA MAMEI (fostei sotii ) pentru ca pe toata aceasta perioada i-a spus fiicei noastre ca vreau sa o rapesc si aceasta se teme putin de acest lucru !!!!!
....daca merg cu executorul judecatoresc si exista posibilitatea ca fiica mea sa refuze sa mearga cu mine , datorita prostiilor care i le-a bagat in cap ..ce pot face....legal !????
....nu vreau si nu am vrut ca acest copil sa mai fie terorizat si de mine , dat fiind faptul ca mama lui , o terorizeaza in permanenta cu acest stres ..ca vin si o rapesc si nu o mai vede ...niciodata !!!???...este ..CADRU DIDACTIC ....ATENTIE !!!!!!
..Va multumesc !!!!
Incercati sa discutati cu minora,fie la scoala,fie prin telefon si lamuriti-o despre intentiile dvs.reale,dar mai ales,explicati-i faptul ca indiferent de relatiile dvs.cu mama ei,dvs.o iubiti si ramaneti acelasi pentru ea deoarece copiii nu trebuie sa sufere datorita relatiilor celor maturi
Nu cred ca cea mai buna solutie ar fi punerea in executare silita a hotararii privind programul de vizitare minora...
Va recomand sa incercati sa vorbiti cu fiica dv., sa o asigurati ca nu doriti sa o luati de langa mama ei ci doar doriti ca relatiile parinte-copil sa nu fie alterate in vreun fel de divortul parintilor ei.
Daca fiica dv. doreste sa aiba aceste legaturi cu dv., tatal ei, dar fosta dv. sotie o impiedica, atunci puteti depune o plangere pentru nerespectarea hotararii judecatoresti impotriva fostei sotii.
In tot ceea ce veti face sa va ganditi mai intai la binele copilului si abia apoi al dv. Nu lasati ca neintelegerile ireconciliabile dintre dv. si fosta sotie sa apese pe umerii minorei sau ca minora sa fie obiect de santaj... ;)
..doamna avocat , cora2006 , tocmai asta am evitat si incerc si acum .
.....hotararea de divort a fost data din mai 2009 capatul de cerere privind programul vizita minor dat atunci nu a fost respectat , eu atacand stabilirea cuantumului pensiei de intretinere ( a dost stabilit dupa declaratiia ..fostei nu tinand cont de adeverinta salariala )!!!
Tocmai , mama fetei a folosit-o ca o moneda de santaj , dorind astfel sa obtina avantaje financiare din partea mea .
La acest comportament am facut nenumarate sesizari la Autoritatea tutelara , prezentand si inregistrari telefonice cu mama fetei in care aceasta facea afirmatii ,,ca v-a face tot posibilul ca acest copil sa nu ma iubeasca ...."!!!
. Acest serviciu este ocupat de niste persoane incompetente si superficiale . Le-am cerut acestora includerea fetei intr-un program consiliere psihologica in care copilul sa inteleaga situatia . Mai grav este faptul ca acest comportament vine din partea unui CADRU DIDACTIC (profesoare ) !!!
Va multumesc !!!
....Am respectat caile legale si normale mai ales ca este vorba de un copil care-l iubesc si care , dupa comportamentul avut mama lui nu stiu cat de mult il iubeste !!!!
Va multumesc pentru sfaturi !!!
Divort ,partaj
eu69
Dupa 13 ani de casnicie am divortat in 2009 din vina sotiei (relatie extraconjugala) avind un copil platesc pensie alimentara dar copilul nu este lasat sa ... (vezi toată discuția)