avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... apometrE
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

apometrE

solicit debransarea de la caldura si montarea de apometre. mentionez ca avem centrala de bloc totodata avem apartamente debransate si contorizate .Pot invoca in instanta precedentul sau pot pur si simplu sa ma debransez si sa ma contorizez si ulterior sa fiu dat in judecata
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:03, 31 Martie 2012
Puteti si sa va deconectati si sa va contorizati, important e sa vi se ia in considerare aceste lucruri.
Totusi care este problema cu dv., daca in scara mai exista situatii similare, de ce nu vi se permite asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare fara acord vecin rau intentionat adelai adelai Buna ziua ,va rog sa ma ajutati intr-o problema pe care o am cu 2 vecini rauvoitori! Pe scurt va expun situatia cum a decurs: Anul trecut am inaintat cererea ... (vezi toată discuția)
Contoare caldura si gaze ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am achizitionat de curand un apartament intr-un bloc din capitala. Am luat legatura cu administratorul pentru ca as dori sa imi montez repartitoare ... (vezi toată discuția)
Plata caldurii la un apartament nelocuit ionel.diaconu1979 ionel.diaconu1979 Buna ziua Locuiesc intr-un bloc cu centrala proprie de incalzire.Ne confruntam cu urmatoarea problema. Blocul are 16 apartamente cu aceeasi suprafata utila ... (vezi toată discuția)