avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... OBTINERE PLANURI PARCELARE VECHI DIN 1945
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

OBTINERE PLANURI PARCELARE VECHI DIN 1945

Stie cineva de unde se obtin planuri parcelare din 1945 pt terenuri situate in Bucuresti . Planuri vechi, nu actuale.
S-ar parea ca de la arhivele nationale.
Daca da, care din ele: PMB sau VACARESTI.
Numai atat ? :confused: De la arhivele nationale, oficii de cadastru sau unitati militare.Care din cele doua?Greu de presupus... :hm: Depinde de zona in care se afla terenul.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Noiembrie 2008
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

refuz oficiu cadastru dan_t dan_t Buna ziua, Detin un titlu de propietate (pe numele mamei decedate) pt un teren in comun cu inca 2 rude. Am deschis un proces de iesire din indiviziune si ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare teren luminitastefan luminitastefan Buna ziua. Suntem propietarii unui teren in suprafata de 1000mp si ai unui imobil edificat pe teren in localitatea Vama Veche. In anul 2006 am depus actele ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare a titlului de proprietate andrufl andrufl Buna ziua, Am marea rugaminte sa ma ajutati intr-o problema destul de urgenta. Bunica mea, conform legii 18/1991, a revendicat terenurile ce-i revin de ... (vezi toată discuția)