avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme mari...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme mari...

Buna ziua!
Numele meu este Luminita si as dori sa ma poate lamuri cineva in legatura cu un contract de munca.
In data de 04.11.2008 am fost chemata la un interviu din partea firmei Altex, dupa cateva zile am fost la un al doilea-lea interviu unde am discutat detalii despre salariu si alte conditiii. intr-un final am semnat un contract cu ei de perioada determinat de 2 luni (perioada de proba). In tot acest timp am fost grabita sa aduc toate actele necesare dosarului de angajare, printre care si FISA DE LICHIDARE la zi (eu fiind angajata la o alta firma). am reusit sa adun toate documentele necesare chiar si fisa de lichidare. contractul l-am semnat pe Altex Deva, incepand cu data de 14.11.2008
Aici apare marea problema. initial mi s-a spus ca o plec la Bucuresti pt 10 zile pentru perfectionare...am tot asteptat dar nimic...pana ieri cand ma suna cineva din cadrul Altex Bucuresti si imi spune ca a aparut o problema si ca Altexul nu va mai avea un punct de lucru in Deva. si ca ne ofera o alta varianta in Bucuresti.
Mai spunea ca azi o sa ne trimita prin posta oferta de munca pt Altex Bucuresti pe care eu va trebui sa imi dau acordul sau negatia pt acel post, in cazul in care refuz o sa-mi desfaca contractul de munca.
Sunt foarte ingrijorata .... o sa raman fara un loc de munca..si din pacate nu sunt numai eu in situatia asta.
Credeti ca ma puteti ajuta cu un sfat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 26 Noiembrie 2008
Ma tem ca nu prea aveti ce face, daca nu acceptati oferta de lor de a veni la Bucuresti.
Este posibil ca in cazul in care refuzati postul de munca din Bucuresti sa va desfaca c.i.m. intr-adevar, de la Deva la Bucuresti este ceva distanta ...
Macar solicitati-le sa va desfaca c.i.m. in baza art.65 alin.1 din Codul Muncii, ca sa puteti beneficia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare de proba viorelmlucaci viorelmlucaci Am fost recrutat si angajat la o firma care urma sa aiba o reprezentanta in orasul meu cu contract de munca pe durata determinata de 2 luni, urmand ca dupa ... (vezi toată discuția)
Lichidare M_P M_P Daca s-a depus preavizul (semnat de accepatare de catre sef) la resurse umane , si apoi seful atribuie o indatorire care intra la categoria faci ce zice seful ... (vezi toată discuția)
Semnare contract de munca cr2901 cr2901 Buna ziua, In urma unui interviu am fost selectionat pentru un post de internship platit. Am mers sa discut oferta de angajare, iar in urma discutiei am ... (vezi toată discuția)