avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Durata redactarii unei hotarari judecatoresti?!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Durata redactarii unei hotarari judecatoresti?!

Buna ziua,
Am castigat un proces pe fond, la Curtea de Apel Bucuresti,pentru eliberarea diplomei de licenta de la Univ.Spiru Haret, din data de 25.10.2011 si nici pana acum nu s-a redactat hotararea.Avocatul a spus, ca a depus doua cereri de urgentare si mai mult nu are ce sa faca.Va rog frumos, sa-mi spuneti, daca este normal sa dureze atat redactarea,in conditiile in care in tara se castiga procesele absolventilor mai repede si ce se mai poate face?
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 09:05, 2 Aprilie 2012
Este foarte mult, adresati-va dvs personal cu o cerere presedintelui instantei, de regula redactarea dureaza intre 15 si 30 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pentru eliberarea diplomei de licenta simona_dumitrascu simona_dumitrascu Buna ziua! In anul 2008 am absolvit la o facultate a univ.Spiru Haret (am absolvit si modulul psihopedagogic). Pentru eliberarea fiecarei diplome se percepe ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta the mark the mark Buna ziua,sunt absolventa promotia 2009 la Universitatea Spiru Haret la una din formele de invatamant neacreditate,sunt implicata intr-un proces pentru ... (vezi toată discuția)