avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare-masina in leasing
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare-masina in leasing

In septembrie 2011 a fost achizitionata o masina in leasing. In luna ianuarie ne-a fost emisa o factura pentru plata taxei de poluare, pe care am achitat-o. Care este termenul de a contesta actul acesta la D.G.F.P. ? Precizez ca noi suntem, posibil, exceptati de la plata acestei taxe conf. Lg.9/2012, acesta fiind motivul pentru care am solicita restituirea taxei . Avem vreo sansa de castig?
Ultima modificare: Vineri, 30 Martie 2012
aleodor27, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristinaruxanda , utilizator 17:14, 30 Martie 2012
Aveti sanse de castig, este nevoie de o mandatare din partea firmei de leasing, care este proprietarul masinii, catre beneficiar in vederea efectuarii demersurilor de recuperare a taxei.
Daca masina a fost noua 0 km nu sunt sanse sa va recuperati banii.Daca a fost SH aveti toate sansele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare aleodor27 aleodor27 Pentru un auto. luat in leasing in noiembrie 2011 cine plateste taxa de poluare, utilizatorul sau proprietarul, daca se mai plateste? (vezi toată discuția)
Restituire taxa inmatriculare direct de la firma de leasing pyerr79 pyerr79 Buna ziua. Ma numesc Dragan Paul si in Septembrie 2008 am achizitionat un autoturism Skoda octavia in leasin prin leasing. Eu am platit taxa de poluare direct ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)