avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am o sursa de venit, nu stiu daca este legal.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am o sursa de venit, nu stiu daca este legal.

Buna ziua, am 17 ani si am decis sa incerc sa-mi fac singur bani de buzunar . Felul in care castig bani este de pe urma unui joc, adica eu vand lucruri din joc cum ar veni altor jucatori. Banii ii primesc pe paypal si apoi ii transfer pe card. Suma pe luna e aproximativ 1200 lei dar acum urmeaza sa transfer pe card cam de 5-6 ori mai mult. Trebuie sa platesc ceva impozit? nu cred ca li se pare normal celor de la banca sau FMI ( habarnam) ca primesc atatia bani la 17 ani..... . Cum sa fac in asa fel incat sa nu imi ia cineva banii pentru simplu fapt ca nui pot justifica sau cine site ce. E deajuns ca ii primesc de la persoane pe paypal si e ca un fel de cadou ?
Ultima modificare: Vineri, 30 Martie 2012
teknoob, utilizator
Cel mai recent răspuns: teknoob , utilizator 15:46, 30 Martie 2012
Conform art. 40 Cod fiscal, impozitul pe venit se aplica persoanelor fizice romane care obtin venituri din orice sursa, aici intelegand ca sursa este fie in Romania, fie in afara Romaniei.
In concluzie trebuie sa platiti impozit.

Ce trebuie sa fac pentru a plati impozitul si sa nu am probleme?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatii paypal aduy_2009 aduy_2009 Buna ziua, vroiam sa va rog sa ma lamuriti cu ceva. Daca imi fac un site care accepta donatii prin paypal...primesc donatii banii intra in cont paypal dupa ... (vezi toată discuția)
O firmã care face plãți paypal poate funcționa legal? stepanadrian stepanadrian O firmă poate face plăți PayPal colaboratorilor urmând ca fiecare în parte să plătească impozitele aferente în momentul în care banii sunt ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venituri din adsense + alte siteuri demonel demonel 1. sunt proprietarul catorva zeci de siteuri pe care rulez google adsense. problema e cam asa - eu nu mai am cont la ei si pe siteuri rulez acum conturile ... (vezi toată discuția)