Buna ziua, am 17 ani si am decis sa incerc sa-mi fac singur bani de buzunar . Felul in care castig bani este de pe urma unui joc, adica eu vand lucruri din joc cum ar veni altor jucatori. Banii ii primesc pe paypal si apoi ii transfer pe card. Suma pe luna e aproximativ 1200 lei dar acum urmeaza sa transfer pe card cam de 5-6 ori mai mult. Trebuie sa platesc ceva impozit? nu cred ca li se pare normal celor de la banca sau FMI ( habarnam) ca primesc atatia bani la 17 ani..... . Cum sa fac in asa fel incat sa nu imi ia cineva banii pentru simplu fapt ca nui pot justifica sau cine site ce. E deajuns ca ii primesc de la persoane pe paypal si e ca un fel de cadou ?
Conform art. 40 Cod fiscal, impozitul pe venit se aplica persoanelor fizice romane care obtin venituri din orice sursa, aici intelegand ca sursa este fie in Romania, fie in afara Romaniei.
In concluzie trebuie sa platiti impozit.
Ce trebuie sa fac pentru a plati impozitul si sa nu am probleme?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Donatii paypal
aduy_2009
Buna ziua, vroiam sa va rog sa ma lamuriti cu ceva. Daca imi fac un site care accepta donatii prin paypal...primesc donatii banii intra in cont paypal dupa ... (vezi toată discuția)