avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... detector de minciuni
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

detector de minciuni

am si eu o intrebare am vandut o masina autoutilitara unei cunostinte doar cu un contract facut de mana intre noi pentru o perioada de o luna cand trebuia sa preia contractu de leasing ceia ce nu a mai facut folosind masina si cu doua zile inainte de a expira contractu a dat masina furata acuzanduma ca eu i-am luato inapoi fara a avea nici o dovada la poliie sa ajuns pana la detectoru de minciuni ce ma puteti sfatuii merita fcut chiar daca sunt o persoana foarte emotiva?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:43, 6 Mai 2012
Indiferent de cat de emotiv sunteti, daca spuneti adevarul, rezultatele testului cu poligraful nu va fi afectat. Poligraful masoara si inregistreaza un numar de parametri fiziologici ai subiectului, ca: tensiune arteriala, respiratia, conductivitatea pielii, etc, in timp ce i se pun intrebari.

Daca la intrebarea: "Ati furat autoturismul X?" nu raspundeti conform realitatii, atunci poligraful semnaleza ca ati mintit.
Ramane la aprecierea dvs daca il faceti sau nu.
Nu sunteti obligat si nici nu constituie mijloc de proba in procesul penal.
dar totusi banuiesc...ca cineva isi va pune anumite semne de intrebare daca il refuzi....probabil e mai bine sa fii vinovat si sa nu mergi la acel test....decat sa mergi si sa le infirmi banuielile...dar tu stii mai bine in ce categorie te incadrezi
S-a reclamat un furt si va indicat pe dvs. ca fiind suspect?

Masina s-a gasit sau nu s-a gasit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poligraf ragaliemariana ragaliemariana Va rog unde gasesc metodologia(procedura) completa si punctuala (acreditata)a testarii cu poligraful. Etapele ,drepturile si obilgatiile , persoanei testate ... (vezi toată discuția)
Poligraf ragaliemariana ragaliemariana Va rog ajtati-ma cu o litera de LEGE. La CA a fost admis testarea poligraf, am primit raportul nrgativ dar insotir de o singura diagrama( in loc de 3 ca au ... (vezi toată discuția)
Suspect sSpyrotek sSpyrotek Buna seara, vin la voi cu o problema cat de cat serioasa ce ramane si la aprecierea dumneavoastra. Acum aproximativ 2 luni am pierdut(mi s au furat) din ... (vezi toată discuția)