avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie de stat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie de stat

buna ziua .am o problema in legatura cu neprimirea alocatiei de stat pentru fetita mea in varsta de 10 luni nascuta in data de 28.01.2008.in timp de 10 luni nu a primit alocatia decat pe luna octombrie desi dosarul a fost depus in data de 06 02 2008. cu toate ca am luat legatura cu cei de la departamentul alocati de stat cluj ne-au amanat de la o luna la alta promitand ca vom primi toata suma retroactiv cel tarziu in luna noiembrie dar in luna noiembrie nu am primit decat suma de 200 ron fiind si prima plata facuta de catre ei.VA RUGAM sa ne sftuiti sau sa ne spuneti unde putem apela ca sa rezolvam cat mai repede aceasta problema. va multumesc
Cel mai recent răspuns: tudoritzolele , utilizator 17:14, 26 Noiembrie 2008
Buna ziua!
Puteti face o plangere la protectia copilului pentru primirea retroactiv a alocatiei de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata alocatiei de stat pentru copil suspendata ibr_suhaib ibr_suhaib Buna ziua, O intrebare cu care cred ca multi romani care sunt plecati in strainatate se confrunta in ziua de azi: Sunt plecat in Germania din septembrie ... (vezi toată discuția)
Alocatie neplatita de catre stat duicuionut duicuionut Buna seara, vin cu o problema si nu stiu daca poate exista vreo rezolvare. Sotia mea de curand a vazut ca nu am intrat de ceva vreme alocatia copilului si a ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil pukkaa pukkaa Buna seara. Vreau sa va prezint problema mea si apoi sa a cer sfatul. Am născut anul trecut o fetița in Spania. Eu locuiesc acolo împreuna cu ea si cu ... (vezi toată discuția)