avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciunea in forma continuata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciunea in forma continuata

buna ziua.
mama unui baiat handicapat grav,care abia poate umbla singur,tot cade la fiecare pas,este insotitoarea permanenta a baiatului bolnav.

problema este urmatoarea.el locuieste la 250 km distanta de mama lui,singur,iar ea incaseaza lunar de vreo 8 ani,salar de insotitor permanent.

vreau sa o denunt.unde as putea sa o fac,si ce risca mama baiatului handicapat.
sa depun o sesizare la parchetul general,sau la DGASPC?

MULTUMESC.am inteles de la un avocat,ca femeia savarseste infractiounea de inselaciune in forma agravata si continuata,si va trebui sa restituie banii.este adevarat?

Alte discuții în legătură

Inselaciun eimpotriva statului adriatudose adriatudose cunosc opersoana cu handicap,care are nevoie permanenta de insotitor,iar acest insotitor este mama dansului. legea specifica clar ca insotitorul trbeuie sa ... (vezi toată discuția)
Discernamant persoana majora cu handicap andrei_sava andrei_sava buna ziua.va rog sa ma ajutati cu un raspuns. cineva a intrat in apartamentul meu a furat cateva obiecte. eu sufar de un handicap grav dar ma consider un ... (vezi toată discuția)
Raspundere fata de un parinte bolnav psihic adryano27 adryano27 buna ziua. sa va spun despre situatia mea; suntem 3 frati, toti casatoriti si nici unul nu sta cu parintii. parintii sunt despartiti dar fara forme legale. ... (vezi toată discuția)