avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mentionare intersectie inexistenta in PV
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mentionare intersectie inexistenta in PV

Buna ziua,

Am contestat un proces verbal pe motiv ca intersectia precizata de agentul constatator nu exista, mai concret, in cazul meu, este vorba de intersectia din Bucuresti de la Razoare. Politistul a mentionat in PV ca este vorba de intersectia Bd. Timisoara cu Dr. Taberei, dar aceste doua strazi nu se intersecteaza nici pe Luna daramite in Bucuresti. Judecatoarea, o tipa dezghetata si simpatica, apropo:P, a cerut Politiei printr-o adresa sa mentioneze daca aceasta intersectie exista sau nu, ei au trimis doar ca amandoua se afla in sectorul 6, n-au zis nici da, nici ba. Acum li s-a cerut din nou acelasi lucru doar sa fie mai concreti si astept urmatorul termen. Am vreo sansa sa castig contestatia?
Cel mai recent răspuns: teach , utilizator 18:41, 20 Decembrie 2008
dupa parerea mea 100%
Procesul-verbal este nul fata de acest aspect - indicarea greșită a locului unde ar fi fost savarsita contraventia.
Fara nici un dubiu, procesul verbal se va anula pentru netemeinicie si nelegalitate intrucat acesta prezinta alta stare de fapt decat cea existenta la momentul incheierii lui. Succes=D>
Multumesc pentru raspunsuri si pentru ca datorita dvs.nu am sa mai transpir la termenul urmator (se punea problema daca sa mi se suspende permisul sau nu)! Traiasca Politita Romana!
Daca sunt atat de stupizi merita sa puneti concluzii de anulare a pv si nu va pot dori decat succes !

Alte discuții în legătură

Amenda pentru viraj stanga pe o strada care nici macar nu se intersecteaza carybella2014 carybella2014 Buna ziua, Am primit o amenda de circulatie de la Politia Nationala. In procesul verbal scrie asa \\"a condus autoturismul marca Cutare cu nr de ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala pv OlDumitra OlDumitra Am facut plangere impotriva unui amenzi contraventionale prin Proces Verbal pe care eu nu l-am semnat, considerandu-l incorect. Am primit acasa \"Comunicare ... (vezi toată discuția)
Mi s-a retinut permisul de conducere pentru neacordare trecere pietoni ddaniel4416 ddaniel4416 [b]Buna ziua as dori un sfat sau in caz ca contestatia nu are nici un rezultat pe cineva care ar putea sa se ocupe de recurs .[/b] Va atasez exact plangerea ... (vezi toată discuția)