Am contestat un proces verbal pe motiv ca intersectia precizata de agentul constatator nu exista, mai concret, in cazul meu, este vorba de intersectia din Bucuresti de la Razoare. Politistul a mentionat in PV ca este vorba de intersectia Bd. Timisoara cu Dr. Taberei, dar aceste doua strazi nu se intersecteaza nici pe Luna daramite in Bucuresti. Judecatoarea, o tipa dezghetata si simpatica, apropo:P, a cerut Politiei printr-o adresa sa mentioneze daca aceasta intersectie exista sau nu, ei au trimis doar ca amandoua se afla in sectorul 6, n-au zis nici da, nici ba. Acum li s-a cerut din nou acelasi lucru doar sa fie mai concreti si astept urmatorul termen. Am vreo sansa sa castig contestatia?
Fara nici un dubiu, procesul verbal se va anula pentru netemeinicie si nelegalitate intrucat acesta prezinta alta stare de fapt decat cea existenta la momentul incheierii lui. Succes=D>
Multumesc pentru raspunsuri si pentru ca datorita dvs.nu am sa mai transpir la termenul urmator (se punea problema daca sa mi se suspende permisul sau nu)! Traiasca Politita Romana!