teach a scris:
Asadar, astazi a fost ultima infatisare, Administratia Strazilor a trimis o adresa prin care confirma ca locul mentionat d politist in PV nu exista in realitate, inca nu stiu decizia luata de judecator, maine merg sa aflu si am sa scriu si aici rezultatul. Mi-a dat totusi judecatoarea emotii, pt ca m-a intrebat daca in afara de mentiunea cu locul inexistent mai am si alte probe de adus...ca si cand asta nu ar fi fost de ajuns...
asa intreaba deobicei....oricum dupa parerea mea nu prea îi lasa sufletul sa anuleze un PV,mai ales ca este un act emis de institutia publica Politia romana,si prin acele amenzi se introduc bani la buget,care apoi sunt repartizati si ptr salariile politistilor,judecatorilor,etc....sau mai este un motiv ptr care nu ar vrea sa anuleze asa usor un p-verbal si ma refer la cei care desi incalca legea,sunt sanctionati,si apoi apeleaza la instanta cerand exonerarea de plata a amenzii invocand motive ca: s-a gresit o cifra din CNP,o litera din prenume si alte banalitati,dar asta este; ”neatentia agentului,norocul contravenientului ”, ”unde nu-i cap,degeaba-i cascheta” :))
puteti verifica accesand portalul instantelor
[ link extern ] ,
apoi cautati localitatea si judecatoria unde s-a judecat cauza,introduceti numarul dosarului si vedeti daca s-a actualizat pagina si ce a dispus instanta la ultimul termen...astfel va scutiti de a merge maine pana la instanta ...in opinia mea,instanta ar trebui sa admita plangerea...chiar sa ne spuneti ce s-a decis....Numai bine!! :)