avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene

Buna ,
Am si eu o intrebare , cunoaste careva lista cu masurile care mai sunt acceptate anul acesta pentru finantari europene , am si eu o societate si as dori sa accesez o masura , dar nu stiu exact toate masurile care mai sunt disponibile si daca mi se potriveste vreuna activitatii firmei mele.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 11:57, 2 Aprilie 2012
Poate ca ar fi bine sa amintiti si domeniul in care activeaza firma dumneavoastra si pentru care doriti accesarea de fonduri.
Buna ,
Domeniul de activitate al firmei mele este de telecomunicatii , adica mai exact am o retea de internet prin fibra optica in zonele rurale , eu as dori un fond de investitii pentru echipamente pentru a extinde aria de acoperire a societatii.Stiti cumva daca mai este vreo masura disponibila pentru domeniul meu de activitate?
Numai bine.
Puteti urmari informatii din domeniul dumneavoastra la adresa [ link extern ] /
Va multumesc.
Va incadrati ca si activitate in masura 312 a PNDR
[ link extern ] /
Trebuie sa cititi ghidul pentru a vedea si alte criterii de eligibilitate.
Gasiti lansarile de apeluri aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantari pentru afacere mobilier mateigalis mateigalis As vrea sa aflu daca exista fonduri europene nerambursabile pentru dezvoltarea unei afaceri cu mobilier din lemn masiv, pentru o firma nou ... (vezi toată discuția)
Spalatorie auto. cristy_love88 cristy_love88 Sall,vreau sa-mi deschid o spalatorie auto. As dori sa stiu daca pot obtine FONDURI EUROPENE, pentru demararea afacerii. In cazul in care obtin aceste fonduri, ... (vezi toată discuția)
Proiect european construire gradinita mediul rural ionemari ionemari Ma intereseaza daca se pot accesa fonduri european pentru construirea si amenajarea spatiului pentru o gradinita particulara intr-un sat. (vezi toată discuția)