avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Malpraxis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Malpraxis

Buna ziua,sunt din Piatra-Neamt,as dori sa consult un avocat,am dreptul sa dau un medic in judecata pentru ca am fost la un pas de a ramane paralizat?cum sa procedez?
Daca doriti sa intreprindeti ceva serios este bine chiar de la inceput sa apelati la serviciile specializate ale unui avocat,si retineti sfaturile dmnei av. Antoanela Geaman mi se par foarte utile in aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis gyana gyana Nu stiu daca am ales forumu-l corect.Sunt noua aici.Probleme mea care este.....Vreau sa dau in judecata spitalul si doctorul care mi-a operat copilul.Este un ... (vezi toată discuția)
Discriminarea consilierilor juridici, tot mai frecventa in ultima perioada rusu_costelpn rusu_costelpn Dupa ce vechimea in profesia de consilier juridic a ajuns sa nu mai aiba nicio importanta pentru celelalte profesii juridice, dupa ce avem un statut neclar si ... (vezi toată discuția)
Culpa medicala-malpraxisul codau_f codau_f Doctorul cu care am nascut este acuzat de malpraxis,am depus prin avocat plangere penala,am depus plangere la colegiul medicilor din judet,care ne-a aruncat in ... (vezi toată discuția)