avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sunt cautat de camatari pt. datoria facuta de copilul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sunt cautat de camatari pt. datoria facuta de copilul meu

Buna ziua ! Doresc o parere autorizata privind urmatoarea situatie: fiica mea (majora) a imprumutat bani de la camatari (fara acte) acum cca. 2 ani, noi afland acum cateva luni, moment din care suntem cautati si hartuiti in numele datoriei contractate de fiica noastra. Suntem sunati, cautati la domiciliu (eu si sotia mea), fiica noastra fiind plecata din tara. Cum ar trebui sa procedam sa fim lasati in pace, eu si sotia mea, care nu am fost amestecati in imprumuturile astea ? Va multumim anticipat ! P.S. Eu personal ma tot gandesc sa merg la Procuratura sa fac o sesizare.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 13:26, 31 Martie 2012
Mergeti la politie si depuneti o plangere pentru hartuire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema care imi pune viata in pericol elena_ina elena_ina Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie destul de grava si, din pacate, nu am cu cine sa ma consult, asa ca apelez cu incredere la ajutorul dvs. Acum vreo doi ani, ... (vezi toată discuția)
Razboi familial cornelmarin cornelmarin De vreo 5 ani,sotia mea a devenit reprezentanta in Romania a unei \"secte\" americane numita \"Noua energie\".In acesti 5 ani,casnicia mea,si implicit viata de ... (vezi toată discuția)
Executare silita institutie financiara nebancara, card credit pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua Am contractat in anul 2006 un credit cu buletinul pentru o suma de aproximativ 18 milioane la data respectiva la care am primit ulterior un card ... (vezi toată discuția)