avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis

mi-a fost retinut permisul de conducere 9o zile pt depasirea vitezei.am dat examenul ,l-am luat problema e ca mi-am pierdut chitanta de plata a amenzii si procesul verbal si am inteles ca trebuie sa anexez xerocopii din ele la dosar.ajutati-ma cu un sfat.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ady_cozmuta , utilizator 21:37, 2 Aprilie 2012
mergeti la banca sa va dea copie a OP sau la primarie unde puteti obtinemo copie a chitantei
multumesc si pt procesul verbal de contraventie osa-mi dea de la politie o copie oare>?
puteti merge la politie sa va comunice nr si seria pv, este suficient sa o mentionati in contestatie ptr a obtine un certificat de grefa in vederea recuperarii permisului pina la solutionarea litigiului.
doar ca eu am nevoie de aceste documente pt a le pune la dosarul de cerere pt reducerea suspendarii permisului de la 90 zile la 30.sper k tot pasii astia trebuie sa-i urmez.va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire dovada de circulatie roxana popa roxana popa Mi-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 30 zile, pt trecerea pe culoarea rosie a semaforului. Pentru ca am refuzat sa semnez procesul ... (vezi toată discuția)
Poate sa atace procesul verbal de contraventie si sa dea examenul auto din nou? andreescugetta andreescugetta Buna ziua, sotului meu i-a fost suspendat permisul auto pentru incalcarea limitei de viteza. Poate ataca acest proces-verbal? El mai are posibilitatea sa dea ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto nicolaeana1980 nicolaeana1980 Buna. Ma numesc Ana si pe 05.07 am fost oprita de politie in intersectia Dorobanti cu Charles de Gaulle pt ca am \"fortat galbenul\". Nu am semnat procesul ... (vezi toată discuția)