avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata comisionului catre agentia imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata comisionului catre agentia imobiliara

Am vazut un apartament printr-o agentie imobiliara, cu care am semnat o conventie de prestari servicii. Nu am dat importanta acestei conventii si ulterior am cumparat direct de la vanzator acelasi apartament. Mentionez ca respectiva conventie nu are corect si complet datele mele si nici nu are stipulata clauza de exclusivitate.Agentia nu a participat la actiunea de vanzare-cumparare. Acum am fost notificat prin executor judecatoresc ca sunt asteptat la biroul unui avocat pentru a plati comisionul de 2% datorat agentiei plus penalizari de 1% pentru fiecare zi in care s-a depaseste termenul. Trebuie sa platesc acel comision?
Cel mai recent răspuns: ContSters247399 , utilizator 21:04, 31 Martie 2012
da
Rapundeti din proprie experienta sau pe ce va bazati raspunsul?
Va multumesc
pt ca afirmati ca ati vazut ap prin acea agentie, agentie care banuiesc ca foloseste postarea dvs in favoarea ei:)
daca nu au datele dvs corect si complet, atunci cum a ajuns notificarea de la executorul judecatoresc la dvs?
dupa parerea mea, daca nu au datele dvs personale corecte si complete, nu vad de ce v-ati face griji

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari la o conventie de prestari servicii adi1970 adi1970 am semnat o conventie de prestari servicii - intermediere pentru cumparare cu o agentie imobiliara la data de 1 sept. 2007. Pentru neplata la termen a ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc comision agentiei ?? danny78 danny78 Buna ziua ! Sa va spun in ce consta problema mea : Am gasit un apartament cu ajutorul unei agentii imobiliare si un angajat al agentiei a mers la intalnirea ... (vezi toată discuția)
Anulare contract agentie imobiliara ? stefan011 stefan011 Buna ziua, De curand am vizionat un apartament prin intermediul unei agentii unde ,in prealabil a fost semnat un contract de prestari servicii. Nu l-am ... (vezi toată discuția)