avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... asociat si administrator srl cu credit civil
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

asociat si administrator srl cu credit civil

Buna seara
Daca detin 50 parti sociale la un srl unde sunt si administrator, ce se poate intampla daca ajung sa fiu executat pentru un credit civil?
Cel mai recent răspuns: mario_75 , utilizator 14:34, 1 Aprilie 2012
Se vinde partea pe care o detineti dumneavoastra asta in cazul in care valoarea creditului poate fi recuperata din cele 50 parti pe care le detineti daca nu.. se scot la licitatie si alte bunuri ... Important este ca bancile nu pierd bani niciodata intr-un fel sau altul tot ii recupereaza...
Dar daca i-mi vand partile sociale acum inainte de a se incepe excutarea? Alte bunuri nu am pe numele meu. Sincer intentionez sa achit creditul dar trebuie sa produc cu ceva. In cazul meu detin pe firma un camion care va produce iar daca i-mi va fi executat eu nu voi mai avea cu ce produce. Cum as putea sa evit acest lucru macar 5 -6 luni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-cota parte dintr-un imobil distru2004 distru2004 Va rog sa-mi raspundeti si mie: daca pe un bun imobil exista 3 propietari Nr.1: 25%;Nr.2 :25% si Nr.3 : 50% si unul din cei care are cota de 25% a facut un ... (vezi toată discuția)
Imobil scos la licitate urgent gemilia gemilia am luat un imprumut in 2008 dela o pers suma 80000 euro cu contract de ipoteca la notar, tot in 2008 diferenta de o luna am luat de la alta persoana 2000 euro ... (vezi toată discuția)