avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita-cota parte dintr-un imobil
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita-cota parte dintr-un imobil

Va rog sa-mi raspundeti si mie: daca pe un bun imobil exista 3 propietari Nr.1: 25%;Nr.2 :25% si Nr.3 : 50% si unul din cei care are cota de 25% a facut un imprumut la notariat cu titlu executoriu pe bunurile personale,acesti 25% din casa mea fiind singurul bun,respectivul nu si-a achitat datoria si persoana de la care a imprumutat banii a venit cu executor.........,Spuneti-mi va rog,baga toata casa in executie?sau la vanzare(licitatie)? sau doar cei 25% ai lui??????
Are dreptul acel executor sa-mi scoata partea mea la licitatie daca..eu nu am semnat si nu am stiut nimic...si daca acel act nu este pentru partea mea?
Sund disperata va rog sa-mi raspundeti.......
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:57, 11 Decembrie 2009
Mda...si eu as vrea sa stiu,se excuta tot imobilul? sau doar partea pe care este proprietar datornicul.....?????????????:-/
in cazul in care coproprietarii imobilului au procedat la iesirea din indiviziune , executarea silita va produce efecte doar asupra cotei-parti detinute de debitor.
in caz contrar, coproprietarii trebuie sa faca contestatie la executare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita? distru2004 distru2004 Va rog sa-mi raspundeti si mie: daca pe un bun imobil exista 3 propietari Nr.1: 25%;Nr.2 :25% si Nr.3 : 50% si unul din cei care are cota de 25% a facut un ... (vezi toată discuția)
Executare silita rocorobert rocorobert Buna seara, as dori sa stiu cum se poate efectua o executare silita , in cazul in care imobilul se afla in coproprietate, este ipotecat de rang I in favoarea ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune alexusbr alexusbr Buna ziua Va rog mult sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Detin o casa impreuna cu inca doi coproprietari si vreau sa ies din indiviziune. Din cauza ... (vezi toată discuția)