avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita?

Va rog sa-mi raspundeti si mie: daca pe un bun imobil exista 3 propietari Nr.1: 25%;Nr.2 :25% si Nr.3 : 50% si unul din cei care are cota de 25% a facut un imprumut la notariat cu titlu executoriu pe bunurile personale,acesti 25% din casa mea fiind singurul bun,respectivul nu si-a achitat datoria si persoana de la care a imprumutat banii a venit cu executor.........#-o,Spuneti-mi va rog,baga toata casa in executie?sau la vanzare(licitatie)? sau doar cei 25% ai lui??????
Are dreptul acel executor sa-mi scoata partea mea la licitatie daca..eu nu am semnat si nu am stiut nimic...si daca acel act nu este pentru partea mea?
Sund disperata va rog sa-mi raspundeti.......
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 15:45, 10 Decembrie 2009
Exista iesire din indiviziune? Se stie clar care parte din imobil este a dvs? In cazul in care nu exista iesire din indiviziune, se scoate poate scaote intregul imobil la licitatie. Va sfatuiesc sa faceti contestatie la executare si suspendarea executarii pana la solutionare.
nu exista iesire din indiviza.....pot sa o mai fac acum?,azi la orele 16.00 am primit instiintare ca vine executorul cu un evaluator si cu persoana da la care a luat fratele meu banii.......
Cui trebuie sa ma adresez,pentru a face aceasta iesire din indiviziune?
Multumesc
Adresati-va urgent unui avocat. Mai aveti timp. Evaluatorului ii va lua ceva timp sa faca evaluarea imobilului, apoi primul termen de licitatie se fixeaza intre 30-60 de zile de la stabilirea pretului.
Insist sa depuneti constestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-cota parte dintr-un imobil distru2004 distru2004 Va rog sa-mi raspundeti si mie: daca pe un bun imobil exista 3 propietari Nr.1: 25%;Nr.2 :25% si Nr.3 : 50% si unul din cei care are cota de 25% a facut un ... (vezi toată discuția)
Mostenire, datorie viosandu viosandu Buna ziua, Va rog daca se poate sa-mi dati mai multe detalii sau sfaturi cu privire la cazul ce pe scurt am sa vi-l prezint: Doi frati frate-sora (viitoarea ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune alexusbr alexusbr Buna ziua Va rog mult sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Detin o casa impreuna cu inca doi coproprietari si vreau sa ies din indiviziune. Din cauza ... (vezi toată discuția)