avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubiri asigurari [accident cu deces]
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubiri asigurari [accident cu deces]

Buna seara. Referitor la cazul nostru,sora mea avea 25 de ani ,urma sa se casatoreasca in vara acestui an .Ea domicilia in zona unde s-a produs accidentul ,fara forme legale ,se poate incadra accident de munca?intorcandu-se de la munca. 2.Accidentul s-a produs dupa trecerea de pietoni la un alt colt de strada,aprox.30 m de la trecerea de pietoni,in zona este limitator de viteza 40 km/h.,panou cu atentionare drum in lucru,indicator atentie animale,iar distanta de franare a tirului era de 70m.Care sunt pasii ce trebuie facuti pt.asigurare? Si daca se pot face pana ce apare rezultatul expertizei.Au trecut 49 de zile,nu avem nici o instintare pana in momentul de fata.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 12:46, 1 Aprilie 2012
in acest moment depindeti de solutionarea procesului penal. trebuie sa aveti plingere penala depusa la politie in care sa va cinstituiti parte civila. termenul este de 2 luni de la data accidentului.
nu estevaccident de munca deoarece nu avea calitate de salariat si nu platea asigurarile la fondul de accident. insa despagubirile le va achita asiguratoru, RCA al soferului vinovat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tir vs caruta nesemnalizata buziladiana buziladiana Buna seara. Din nou apelez la voi pentru sfaturi si multumesc tuturor ceror care au timp si rabdare sa ma ajute. Este vorba despre un accident rutier produs ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie - am sanse sa se stabileasca culpa comuna? kismiklos kismiklos Am avut un accident cu victima ( motociclist ) care venea din sens opus , eu urmand sa fac stanga pe un drum fara prioritate . Desi m-am asigurat din ... (vezi toată discuția)
Despagubire dauna auto - accident cu pieton -trecere neregulamentara neamtuandrei neamtuandrei Buna ziua, Acum cateva zile am fost implicat intr-un accident rutier cu un pieton care traversa neregulamentar o strada care are 2 benzi pe sensul de mers, ... (vezi toată discuția)