avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FISA DE POST ECONOMIST RUNOS
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FISA DE POST ECONOMIST RUNOS

As dori o fisa de post economist resurse umane sanatate -runos.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:29, 1 Aprilie 2012
fisa postului economist resurse umane santate cuprinde atributii specifice locului de munca care necesita o complexitate mai mare decat cea a ubui referent resurse umane cu studii medii; daca postul este in privat, ramane la latitudinea angajatorului ( conteaza si daca e singurul angajat pe resurse umane sau sunt mai multi, conteaza ce studii au fiecare, etc), daca e la stat atunci exista si standarde stabilite de minister.
Aveti un model aici. Se poate adapta in functie de specificul societatii si al activitatii desfasurate.

[ link extern ] /
gasiti aici modele pentru Fise post departament resurse umane
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului inspector resurse umane ADI290 ADI290 Va rog sa-mi trimita cineva o fisa ptr.postul de inspector resurse umane.Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Aviz nefavorabil anfp CAMO CAMO Buna ziua.Am o problema legata de promovarea in clasa a functionarilor publici.Sunt functionar public din anul 2001 la o primarie de comuna (referent,clasa ... (vezi toată discuția)
Ce cor sa aleg? mihaelatanya mihaelatanya Buna ziua. Un raspuns va rog. Sunt licentiata in contabilitate si m-am angajat la o firma ca si secretar contabil dar ma voi ocupa si de personal si de ... (vezi toată discuția)