Buna ziua am o problema am incheiat acum 2 ani un contract cu o firma de telecomunicatii locala mica furnizoare de servicii de internet la inceput am platit o suma pentru instalare mare ok ,am platit facturile care veneau am observat ca trebuie platita luna curenta sau inainte cu o luna ca sa nu imi fie suspendat accesul internet,am zis ok sunt si ei la inceput de drum nu au banii ne am gandit cu totii insa acum a deventit o problema criza etc tata a vorbit cu patronul firmei i a explicat cum stau lucrurile cu facturile el a mai lucrat cu ele si o perioada am platit normal ca la gaze si energie electrica adica trece luna platim factura nu in avans acuma iar au inceput cu factura in avans, este legal eu ma gandesc ca nu , adica sunt in aprilie si eu trebuie platesc pe mai factura daca ei nu imi pot furniza internet 10 zile ei nu ma despagubesc astept un raspuns multumesc aniticipat
Teoretic orice serviciu de prestari servicii se achita dupa ce a fost efectuat in folosul beneficiarului. Cititi si contractul de prestarii servicii incheiat cu societatea care va furnizeaza serviciul si veti afla modalitatea de plata a facturii.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.