avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... dosar dauna
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

dosar dauna

Fratele este agent la o firma de asigurare la o firma xxx,a incheiat o potita casco a depus banii in termen,are chitantele de pe borderoul de depunere,masina asigurata a facut un accident si a primit o despagubire sau doua in anul2009 sa petrecut,acum firma se indreapta catre frate cerand o suma de 14.000 fiind considerat debit-reprez.dauna achitata de societate in baza politei emise de catre el.A trimis catre firma toate documentele doveditoare ca banii au fost depusi la timp,cu chitanta de incasare si borderoul de incasare ,respectiv chitanta la borderou.Daca mai insista ce poate face fratele?
Cel mai recent răspuns: remuss , utilizator 08:17, 6 Aprilie 2012
Speta e mai complexa, eu il sfactuiesc sa ia legatura cu un avocat!
Din ce spuneti, fratele este in pefecta legalitate, iar daca mai insista spuneti-le ca fratele este nevinovat si daca doresc sa isi recupereze asa-zisa paguba sa il dea in judecata.
Eu merg pe premisa ca ei arunca momeala si asteapta sa o muste careva. Dupa o experienta neplacuta spun asta, cand ma faceau bun de plata peste 10.000 lei. Dupa ce am tipat de 2 ori la ei in 15 minute au rezolvat cazul cu mine la telefon si mi-au dat banii. Daca stie ca are dreptate, ca legea e de partea lui si ca e nevinovat, sa isi sustina punctul de vedere si sa nu se lase intimidat. Cazuri de genul asta sunt cu nemiluita.
Da in cele din urma au recunoscut ca este o gresala a lor dar dupa multe interventii tel.,acte doveditoare ,etc.va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna platita de catre agentul de asigurare? denisa21 denisa21 Buna ziua. Numele meu este Denisa si am si eu un caz de rezolvat. In urma cu un an de zile am incheiat o asigurare R.C.A unui client, iar acesta la 2 zile a ... (vezi toată discuția)
Tentativa frauda vanzatori olx cflorini cflorini Buna ziua, va rog sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac. voi scrie pe scurt despre ce e vorba. Fiind interesat de achizitionarea unui autovehicul second, rasfoiesc ... (vezi toată discuția)
M-au scos cu minus florinuc21 florinuc21 buna sunt florin si lucrez la o firma de panificatie si dupa 6 luni mi-au spus ca trebuie sa le datorez 9000lei nu am carte de munca la ei si marfa data nu ... (vezi toată discuția)