Fratele este agent la o firma de asigurare la o firma xxx,a incheiat o potita casco a depus banii in termen,are chitantele de pe borderoul de depunere,masina asigurata a facut un accident si a primit o despagubire sau doua in anul2009 sa petrecut,acum firma se indreapta catre frate cerand o suma de 14.000 fiind considerat debit-reprez.dauna achitata de societate in baza politei emise de catre el.A trimis catre firma toate documentele doveditoare ca banii au fost depusi la timp,cu chitanta de incasare si borderoul de incasare ,respectiv chitanta la borderou.Daca mai insista ce poate face fratele?
Din ce spuneti, fratele este in pefecta legalitate, iar daca mai insista spuneti-le ca fratele este nevinovat si daca doresc sa isi recupereze asa-zisa paguba sa il dea in judecata.
Eu merg pe premisa ca ei arunca momeala si asteapta sa o muste careva. Dupa o experienta neplacuta spun asta, cand ma faceau bun de plata peste 10.000 lei. Dupa ce am tipat de 2 ori la ei in 15 minute au rezolvat cazul cu mine la telefon si mi-au dat banii. Daca stie ca are dreptate, ca legea e de partea lui si ca e nevinovat, sa isi sustina punctul de vedere si sa nu se lase intimidat. Cazuri de genul asta sunt cu nemiluita.