avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... amenda ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

amenda ITM

Buna ziua,
Vreau sa va intreb daca oa amenda de la ITM se poate plati esalonat.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 19:16, 1 Aprilie 2012
In conformitate cu prevederile OUG nr. 29 din 2011 privind reglementarea acordarii esalonarilor la plata, art. 3, alin. 2, lit. g, nu fac obiectul esalonarilor la plata amenzile de orice fel care se fac venit la bugetul de stat.
Amenzile fac parte din categoria veniturilor nefiscale la bugetul de stat.
ILENIA a scris:

Buna ziua,
Vreau sa va intreb daca oa amenda de la ITM se poate plati esalonat.
Va multumesc!

contestati amenda si cereti anularea PVCSC sau transformarea in avertisment. Oricum se suspenda plata amenzii pana la finalizarea procesului in instanta.
Nu aveti voie sa platiti o amenda in rate. Desi in practica se mai procedeaza asa, daca aveti inspectie fiscala de la finante va calculeaza penalizari dupa cele 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata esalonata amenda itm gabydinca gabydinca am si eu o mica problema,in luna noiembrie 2011 am fost depistat de catre ITM cu o persoana care desfasura activitate de muncitor faar a avea incheiat contract ... (vezi toată discuția)
Esalonare la plata stefaniamunteanu stefaniamunteanu In urma unui control fiscal ]ncheiat in 2012, la o societatae s-a stabilit o anumita suma de plata, suma formata din TVA, impozit pe dividente, majorari de ... (vezi toată discuția)
Esalonarea la plata a obligatiilor bugetare allbike allbike este posibila esalonarea la plata a obligatiilor bugetare in cazul in care ANAF, in scopul recuperararii creantei, a anuntat deja vanzarea la licitatie a unui ... (vezi toată discuția)