avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de indemnizatie de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de indemnizatie de somaj?

buna ziua! as dori sa stiu si eu la cat timp mai este acum dreptul la somaj? am lucrat timp de un an de zile dupa care am fost in somaj am terminat somajul am mai stat vreo 7 luni dupa care m-am angajat iar , acum am 1 an si 6 luni de cand lucrez dar se va inchide firma si as vrea sa stiu daca am dreptul la somaj sau nu! va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Georgian_Popa , utilizator 18:13, 1 Aprilie 2012
Da, veti avea drept de somaj.
Daca in ultimele 24 de luni aveti cel putin 12 luni cotizate la somaj veti putea beneficia de indemnizatie de somaj.
multumesc frumos pentru raspunsuri. cu stima si respect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj? alexandra_cristina alexandra_cristina am si eu o intrebare si poate reuseste cineva sa ma lamureasca.Am lucrat 3 ani la o firma mica,un srl si in februarie am fost trimisa in somaj pr o perioada de ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cim perioada determinata 3 luni florenta_22 florenta_22 Am beneficiat de somaj 10 luni, m-am angajat vpe o perioada de 3 luni iar angajatorul nu imi va prelungi CIM-ul. Mai pot beneficia de somaj daca sunt angajat ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in 6 saptamani si firma se inchide gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Ieri am fost informati ca firma la care lucrez in prezent se va inchide deoarece patronul nu o mai poate sustine moral si financiar. Saptamana ... (vezi toată discuția)