avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Abitaþie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Abitaþie

Vă rog să mă ajutaţi: ce pot face ,cui să mă adresez în cazul următor:
Soţul a murit de o lună, s-a spânzurat în casa, pe care am construit ca să ne mutăm în ea. Casa respectivă este pe pământul, într-o curte cu casa părintească, şi toate sunt pe numele lui socru-decedat de 6 ani şi soacra. Soacra mea trăieşte şi am o cumnată, din cauza căreia nu ne-am mutat,doar la finalizarea casei. am stat în chirie,dar adresa din CI este adresa socrilor. Cumnata o aţâţă pe soacra împotriva mea cu de toate...
Ce să fac , care sunt paşii ca să intru în drepturile mele....
Vă mulţumesc...
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 22:36, 1 Aprilie 2012
Daca nu va puteti intelege cu soacra sa mergeti la notariat pentru semnarea unui contract de superficie, atunci va trebui sa o actionati in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moºtenire fodoretelkaeva fodoretelkaeva Vă rog să-mi spuneţi;pentru deschiderea succesiunii după moartea soţului, este nevoie să se facă şi succesiunea socrului- acesta a murit acum 6 ani, ... (vezi toată discuția)
Succesiune fodoretelkaeva fodoretelkaeva Am o întrebare referitor la succesiunea după sotul decedat. 24 febr. 2012 soţul s-a spânzurat.Am fost căsătorită din martie2006 cu el.Trăieşte ... (vezi toată discuția)
Succesiune, testament elisabeta propszt elisabeta propszt Soacra a murit anul acesta in februarie. Socru a murit in 1993. In anul 1996 s-a facut titlurile de proprietate. Pentru ca nu s-a facut succesiunea, dupa ... (vezi toată discuția)