avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum obtin un certificat de grefa?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum obtin un certificat de grefa?

cum si de unde se poate procura un certificat de grefa?
Cel mai recent răspuns: mobexport , utilizator 19:19, 1 Aprilie 2012
se obtine la registratura unei instante,trebuie sa faceti o cerere in acest sens.
se platesc taxe?unde?
Taxa judiciara de timbru 1 leu + timbru judiciar 0,15 lei. Le depuneti impreuna cu cererea la instanta unde va judecati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de grefa calin_andrei calin_andrei Salut, vreau sa depun si eu o plangere ptr o contraventie rutiera la Jud Găesti. Si imi trebuie un certificat de grefa ca sa ma duc sa iau permisul de ... (vezi toată discuția)
Certificat de grefa pentru numere rosii raul77 raul77 buna ziua o intrebare am si eu si poate este cineva sa ma lamureasca si pe mine am pus un dosar la tribunal pentru un proces cu politia in legatura cu taxa ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine un certificat de grefa? ionpavelarh ionpavelarh Cum se poate obtine un certificat de grefa , si care este baza legala pentru a obtine acest certificat de grefa (vezi toată discuția)