avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... jigniri, injurii de catre un minor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

jigniri, injurii de catre un minor

ce as putea face daca un minor imi aduce repetat injurii si jigniri
Cel mai recent răspuns: ioralus , utilizator 21:20, 5 Aprilie 2012
Plangere impotriva parintilor acestuia la politie pentru nesupravegherea minorului , cat si impotriva minorului , conform L 61/1991 modif.
Multumesc. Mentionez, insa ca acestea se petrec repetat la locul de munca, fiind cadru didactic, iar scoala ca institutie, prin masurile luate, nu reuseste sa il "calmeze".
de asemenea mentionez ca nu il provoc in nici un fel, nu sunt nepoliticoasa etc. Din pacate trebuie sa-mi "fac temele" ca sa stiu cum discut cu parintii acestuia.
ralus
pai asa e simplu : scaderea notei la purtare !!! => repetentie
si asta e exclus, caci in minunatul SI in scolile speciale nu exista repetentie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de identitate pe facebook ACAC ACAC Buna ziua! Am o mica problema cu care as dori sa ma lamuriti. Eu sunt major, eram intr-o zi intr-un local cu niste prietene minore si in gluma, una din ele ... (vezi toată discuția)
Ce sanctiuni primesc pentru ca am scris pe o banca insulti la adresa unui profesor ! stefatzun1 stefatzun1 Am scris pe banca o poezie in care era descrisa o persoana la adresa careia am adus jigniri .. Doamna profesoara la ora la care am scris-o crede ca am scris ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un temei legal pentru contestarea unui examen de corigenta, sustinut la liceul cu care am avut un litigiu mariam2018 mariam2018 Sunt mama unui elev ce a avut un litigiu cu liceul, la care a fost elev in cls 11, in anul scolar 2016-2017. Am nevoie urgent de un raspuns, sfat in problema ... (vezi toată discuția)