avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

faliment

am o firma in insolventa, acum este posibil sa fiu data in faliment intrebarea mea este daca mai am nevoie de lichidator, sau daca voi ramane cu acelasi lichidator de fapt o firma care se ocupa cu insolventa.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:24, 1 Aprilie 2012
Poate ramane aceelasi practician in insolventa care s-a ocupat de societatea dvs. si anterior. Instanta va hotari acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa noagy noagy Doresc sa stiu care sunt pasii care trebuie urmati pentru demararea actiunii de insolventa , ce anume trebuie intreprins si care sunt taxele ? Cu stima ... (vezi toată discuția)
Radiere societate in urma hotararii judecatoresti Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! O societate care in septembrie 2012 are o hotarare a Tribunalului Bucuresti in care se stipuleaza ca in baza art. 131/legea 85 privind procedura ... (vezi toată discuția)
Insolventa societate pe actiuni l.mihaela l.mihaela Stimati colegi doresc sa supun dezbaterii o speta care mie mi --a parut interesanta. SC X SRL in faliment este actionar majoritar detinand un procent de peste ... (vezi toată discuția)