avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executare silita si punere in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executare silita si punere in posesie

ce rost ar mai avea o punere in posesie in acelas timp cu o executare silita(recuperarea cheltuielilor de judecata) daca eu am acte pe pamantul care l-am recastigat in instanta cu hotarare definitiva si irevocabila cu titlu executoriu.Intreb acestea deoarece suma ceruta de executor este dubla si nu sunt sigur daca si costul punerii in posesie o sa-l recuperez sau daca persoana respectiva este obligata sa-mi restituie ambele costuri.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:45, 1 Aprilie 2012
Persoana executata are obligatia sa suporte contravaloare executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintrarea in posesie a unui teren intravilan florina2704 florina2704 Mai pot sa intru in posesia unui teren intravilan printr-o sentinta definitiva si irevocabila din anul 1997 la care nu am cerut executarea sentintei prin ... (vezi toată discuția)
Restituire bani antecontract Florin00 Florin00 Salut, Am semnat ante-contract iar la cateva zile banca a verificat adresa si nu imi poate acord credit prima casa pentru ca blocul respectiv figureaza pe ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie sailor sailor Buna ziua! Sentinta civila a Judecatoriei din 2003 devenita definitiva si irevocabila prin Deciziile civile ale Tribunalului respectiv a Curtii de ... (vezi toată discuția)