avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... expert
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

expert

Buna dimineata...va rog sa ma ajutati cu un model de cerere privind numirea unui expert...va las si adresa mea de e-mail in speranta ca voi primi un raspuns cat mai rapid...va multumesc ayla_luciana@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Luciana21 , utilizator 10:18, 28 Noiembrie 2008
Multumesc inca o data,acum sunt lamurita, d-da Romascanu nu luati in seama acesti utilizatori care nu ofera nici un ajutor si care se pare ca nici macar nuaau citit regulamentul...weekend placut
Ultima modificare: Vineri, 28 Noiembrie 2008
Luciana21, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de instiintare a expertului numit de instanta si a expertului parte FRD FRD Este legala urmatoarea procedura . S-a admis de catre instanta proba si cu expertiza contabila. A fost numit expertul X de catre instanta prin tragere la sorti ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara - onorariu provizoriu pentru expert, in cazul ajutorului public judiciar in materie civila. marin 33 marin 33 in data de 16.02.2015 expertul topograf va fi prezent la locul disputei dintre mine si vecinul meu. Prin lege am dreptul la reducerea costului taxei ... (vezi toată discuția)
Acelasi expert pentru reclaman si parat ? luticus luticus Intr-un proces de fond funciar instanta a aprobat la solicitarea reclamantului o expertiza judiciara si a numit un expert pentru identificarea si masurarea ... (vezi toată discuția)