avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Controale Garda , Fisc , Etc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Controale Garda , Fisc , Etc

De 1 luna si ceva incoace tot am controale la firma . Ba am pierdut doua saptamani bune sa stau dupa actele de la Consiliul Concurentei , ba apoi cei de la Garda s-au anuntat si mi-au venit pe cap acum ma suna si cei de la FISC.
Toate bune si frumoase am scapat de cei de la garda cu amenda minima .
Din cate stiu dupa controlul de la Garda nu pot avea alte controale decat dupa 6 luni . Nu am mai stat sa caut pe net ..am dat 2-3 search-uri pe net nu am gasit banuiesc ca sunt care stiu raspunusl fara sa mai caute. .
Au voie cei de la fisc sa imi faca acum control ?

Multumesc ! Cu stima,
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 12:41, 2 Aprilie 2012
momentan au voie sa faca controale cind vor insa pe tematica diferita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se legitimeaza organele de control dagy dagy buna ziua, nu am reusit pana in prezent sa ma pun la punct cu acest subiect...adica in ce fel se legitimeaza organele de control( opc, sanepid, primaria, itm) ... (vezi toată discuția)
Este legal sau nu sa torn ciment pe teren inchiriat? pukkaa pukkaa Buna seara. Locuiesc la curte comuna cu inca doua familii. Una dintre ele este mai ciudata, imi cheama politia pentru absolut orice. Am in chirie de la ... (vezi toată discuția)
Control pfa eugen_r2 eugen_r2 Bună ziua, Am un pfa cu domeniu de activitate \"realizare de software la comandă\". Sediul l-am stabilit într-un imobil din zona rurală pe unde nu trec ... (vezi toată discuția)