avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reluarea CCC dupa doua luni la serviciu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reluarea CCC dupa doua luni la serviciu

buna ziua,

sunt in CIC doi ani, dupa primul an am optat pentru a ma intoarce la serviciu, am stat doua luni la servici iar acum doresc sa ma reintorc in CIC, intrebarea mea este se poate sa ma reintorc in CIC?
la servici sunt probleme personale si regret ca nu am stat acasa acesti doi ani...

pot sa fac cerere la servici pentru suspendarea CIC? copilul implineste doi ani in decembrie...

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:48, 2 Aprilie 2012
Da, se poate sa reveniti in CCC pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie cic miriam101 miriam101 Buna ziua! Am o neclaritate privind art. 2, al.1 din OUG 111/2011. Doresc sa beneficiez de stimulentul de insertie prevazut la art.7. Cum sa procedez? Optez ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca am inceput serviciul si vreau sa reintru in cic pana la 2 ani? niculel niculel Am nascut in noiembrie 2010 (deci am prins vechiul cod al muncii) si ma gandesc ca dupa 1 an sa ma reintorc la serviciu. Intrebarea este: 1. pot sa reintru in ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata conform art. 6 oug 111/2010 doriacristina doriacristina Am o angajata care a solicitat concediul mentionat in titlu. Este corect daca ii intocmesc o decizie de incetare a suspendarii pentru CIC incepand cu ... (vezi toată discuția)