avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cui ma pot adresa cu plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cui ma pot adresa cu plangere penala

Buna ziua,

Unde ma pot adresa cu plangere penala daca cineva a semnat un document in locul meu fara stiinta mea.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 22:50, 2 Aprilie 2012
va puteti adresa sectiei de politie/parchetului de pe linga judecatoria unde isi are domiciliul persoana respectiva.
Bună seara,
Plângerea penală o puteți face la poliția pe raza căreia s-a petrecut fapta, dacă este competentă, sau tot așa la Parchetul de pe lângă judecătoria unde s-a petrecut fapta. Trebuie verificat cine are competență ân acest sens, cine are atribuții de soluționare a celor semnalate de dumneavoastră. Teoretic ar trebui să vă dea răspuns, ca la orice petiție.
Faceti plangere penala cel mai probabil pt fals (in inscrisuri oficiale sau material in inscrisuri sub semnatura privata) si depuneti-o la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala ITD ITD nu stiu daca am postat bine subiectul dar va rog sa ma ajutati intr-o problema: - reprezint o asociatie caritabila (ONG) - am incheiat o conventie de ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals dana paraschiv dana paraschiv buna ziua.revin cu o intrebare.daca am un dosar la politie de furt calificat si sa inceput urmarirea penala impotriva autorului si sa dovedit ca sa folosit de ... (vezi toată discuția)
Aceeasi pb! manuel26 manuel26 BUNA ZIUA!AM CAM ACEEASI PROBLEMA CA SI RAZVANDICU...VREAU SA INCEP UN PROCES PENAL PT FALS SI UZ DE FALS,FOSTUL ANGAJATOR SI MI A MODIFICAT UN INSCRIS CARE NU ... (vezi toată discuția)