avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare-cumparare in urma unei mosteniri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare-cumparare in urma unei mosteniri false

Am cumparat un apartament care era dobandit de catre proprietar in urma unei mosteniri astfel:
dupa ce au decedat parintii cel de la care am cumparat a dezbatut succesiunea la notar cu 2 martori care au declarat ca acesta nu mai are frati,iar dupa cateva luni a aparut sora acestuia care a depus o sesizare impotriva fratelui intrucat a dezbatut mostenirea fara ea.
Ce se poate intampla? Se poate anula contractul de vanzare-cumparare daca am fost cumparator de buna credinta? Pot pierde apartamentul?
Cel mai recent răspuns: C.A CUCULIS , Avocat 14:57, 2 Aprilie 2012
Daca ati fost de buna - credinta nu aveti de ce sa va faceti probleme. Cel de la care ati cumparat va trebui sa raspunda intrucat el a fost de rea-credinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un apartament DRAGUS.FLORIN@YAHOO.COM DRAGUS.FLORIN@YAHOO.COM Am cumparat un apartament anul trecut, iar acum a aparut sora fostului proprietar care sustine ca este si ea mostenitoare la acest apartament si ca fratele ei ... (vezi toată discuția)
Act de succesiune contestat ContSters72658 ContSters72658 in urma decesului raman 2 mostenitori.unul din ei face succesiunea pe tot imobilul la notar, apoi vinde apartamentul.Celalalt frate contesta actul de ... (vezi toată discuția)
Mostenire falsa florin30 florin30 Am cumparat o locuinta, proprietate obtinuta prin mostenire parinteasca. Ulterior a aparut un frate, nedeclarat la dezbaterea mostenirii, care l-a actionat in ... (vezi toată discuția)