avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general document livrare marfa fara factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

document livrare marfa fara factura

Buna ziua!
Ce documente se intocmesc in situatia in care o firma vrea sa trimita marfuri catre un colaborator si sa le factureze dupa ce le livreaza acesta din urma?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 18:15, 2 Aprilie 2012
Se intocmeste un aviz de expeditie dar in termen de 48 de ore trebuie intocmita factura fiscala. Sau a doua varianta proces verbal de custodie si facturare pe masura vanzarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de custodie croitoru raluca croitoru raluca buna ziua am dat in custodie catre o alta societate echipamente pe baza unui proces verbal de custodie . care sunt inregistrarile contabile? , am nevoie si ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate ctr consignatie realog realog Am o societate platitoare de TVA si am ca domeniu de activitate comert online. Nelamuririle mele sunt legate de vanzarea unor produse handmade preluate ... (vezi toată discuția)
Marfuri trimise in custodie elims_mn elims_mn Buna ziua, As vrea sa trimit marfuri in custodie. Trebuie sa fac si aviz de custodie si proces verbal de custodie? Sau se poate face doar una din ele. Imi ... (vezi toată discuția)