avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inalta Curte de Casatie si Justitie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Inalta Curte de Casatie si Justitie

buna ziua,
as dori sa fac un fel de memoriu pentru inalta curte de casatie si justitie in legatura cu o sentinta judecatoreasca primita si nepotrivita. v-as ruga daca ma puteti ajuta cu un model de memoriu pentru acest lucru cat mai repede.
va multumesc :(
Cel mai recent răspuns: radovan82 , utilizator 13:08, 3 Aprilie 2012
daca este in apel, atunci asteptati solutionarea dosarului si puteti face recurs la ICCJ. abia acolo puteti mentiona ce doriti sa scrieti in memoriu.
memoriul este inutil si nu valoreaza nici cit hirtia pe care este scris deoarece legea prevede in mod clar si fara echivoc caile procedurale prin care se solutioneaza un dosar aflat in curs de judecata.
va multumesc pentru sfat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recursul sentintei penale iulia_mrs iulia_mrs Dupa ce s-a dat o sentinta penala ex: Curttea de Apel Alba, unde anume se face recursul? (vezi toată discuția)
Reducerea pedepsei StefaniaR StefaniaR As dori sa stiu daca mai exista vre-o sansa de reducere a pedepsei cu 5 ani de inchisoare cu executare pe motivul de viol, avand in vedere ca au existat ... (vezi toată discuția)
Hotararile definitive admise de cedo. _Alin_ _Alin_ Doresc sa inteleg mai bine despre care hotarari / decizii definitive date de instantele din Romania pot fi admise de catre CEDO, pentru ca citind prin ... (vezi toată discuția)