avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract chirie utilaje
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract chirie utilaje

Buna ziua,
In cazul in care ca, persoana juridica am incheiat un contract de inchiriere utilaje (eu fiind beneficicarul) acest contract se considera o prestare de serviciu sau o chirie de utilaje? In cazul in care e considerat chirie utilaje trebuie sa ii intocmesc foaia de transport eu ca si beneficiar? As dori sa gasesc si legislatie in acest domeniu.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:20, 2 Aprilie 2012
Daca este dat cu chirie este inchiriat si nu constituie o prestare de serviciu.

Pentru mai multe detalii ar trebui vazut contractul de un avocat deoarece in functie de clauzele contractuale poate fi vorba de mai multe aspecte juridice si sa fie vorba de un contract cu mai multe drepturi si obligatii decat o simpla inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietara decedata, chirie cui platesc? automtics_rules automtics_rules Buna ziua, am fost intr-o situatie mai ciudata: proprietara garsonierei inchiriate a murit, nici o ruda nu aparuse, iar politia a zis sa stau acolo ca daca ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere utilaje? Friky Friky Cum puteti explica asa ceva???? Se face un contract inchiriere utilaje pe termen de 30 zile(asta anul trecut).Imediat dupa semnarea hartiilor se face si ... (vezi toată discuția)
Refacturare carburanti AncaUrda AncaUrda O societate comerciala are un parc mare de utilaje; in acest scop se aprovizioneaza cu carburanti: benzina si motorina de la Rompetrol . Pentru utilajele sale, ... (vezi toată discuția)