avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract perioada determinata

La un contract pe perioada determinata, cate acte aditionale se pot intocmi pana cand sunt nevoita sa inchei act aditional cu perioada nedeterminata. (Dupa 3 acte aditionale de 3 luni se mai poate prelungi cu 6 luni; dar dupa cele 6 luni se mai poate prelungi in perioada determinata sau nedeterminata).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:45, 2 Aprilie 2012
Puteti prelungi de cate ori doriti fara a depasi termenul de 36 de luni.
Potrivit art.82 alin.3 C.mun., inauntrul termenului de 36 de luni prevazut pentru durata maxima a unui c.i.m. pe durata determinata se poate prelungi durata c.i.m. fara a avea o limitare a numarului de prelungiri a duratei c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim durata determinata - cim nou Herra_ Herra_ După data de 1 mai 2011, când prevederile Legii nr. 40 din 2011 privind modificarea și completarea Codului muncii, au intrat efectiv în vigoare, ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata Marian325 Marian325 Un contract de munca incheiat pe perioada determinata poate fi prelungit si printr-un act aditional. Aceasta prelungire se face in limita a 36 de luni. De cate ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata romservinvest romservinvest Bună ziua, Vă cer ajutorul: am un contract de muncă pe perioadă determinată încheiat iniţial de la 29.04.2011 la 30.12.2011 (8 luni). S-a prelungit, ... (vezi toată discuția)