avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit ipotecar
Discuție deschisă în Executare silită

credit ipotecar

daca eu am luat un credit de 70000 euro , si am girat cu un imobil ce s-a evaluat de catre evaluatorul bancii respective la suma de 123000 euro , banca la ce pret va vinde acest imobil pentru a-si recupera banii ?
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 11:42, 28 Noiembrie 2008
La pretul pietei, incercand sa obtina in primul rand acoperirea creditului si a cheltuielilor de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare imobil ipotecat la o alta banca lolica69 lolica69 Va rog frumos sa-mi spuneti ce este de facut in urmatoarea situatie: Am un credit ipotecar de 70000 euro la o banca pentru care banca are ipoteca de rang 1 ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil pentru suma ramasa de 3000 euro este posibila? ellamiki ellamiki As dori sa va pun o intrebare referitoare la una din situatiile in care sunt implicata si anume aceea de a renunta la casa ptr ca banca nu imi prelungeste ... (vezi toată discuția)
Executare silita Marta Tot Marta Tot Doresc un raspuns pentru urmatoarea situatie: un pensionar are trei credite de nevoi personale, fara ipoteca, la trei banci diferite, in valoare totala de ... (vezi toată discuția)