avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... administrator sau manager?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

administrator sau manager?

va rog sa-mi raspundeti daca un asociat unic al unei societati poate fi managerul acesteia, daca poate realiza activitatile din domeniul de activitate , cum as fi serviciile de resurse umane( calificat fiind) .Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gabi_6y , utilizator 14:21, 4 Aprilie 2012
din cate stiu , societatile ce presteaza servicii, nu pot incheia la randul lor, pentru prestarea activitatii, contracte de prestari servicii cu terti.Este adevarat?Serviciile de evidenta personal si protectia muncii sunt considerate activitati ocazionale?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2012
gabi_6y, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract intre srl si persoana fizica adelinaromina adelinaromina AS DORI SA STIU DACA O PERSOANA CU SPECIALIZARE IN IRU (INSPECTOR RESURSE UMANE) POATE INCHEIA UN CONTRACT DE COLABORARE CU O FIRMA. MULTUMESC! (vezi toată discuția)
Este legal? ioanaviviana ioanaviviana :( Buna ziua, Sunt inspector resurse umane, am absolvit cursul in urma cu 2 luni.Lucrez la un srl, aceasta societate are ca obiecte de activitate ... (vezi toată discuția)
Declarare microintreprindere icsys icsys Cum spuneam si in alt topic, doresc sa imi deschid un SRL in care sunt unic asociat, pe care sa il declar microintreprindere. Una din conditii este sa am ... (vezi toată discuția)