avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cotizare retroactiva la sistemul public de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cotizare retroactiva la sistemul public de pensii

Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu niste informatii legate de cotizarea retroactiva pentru pensie. Mai este posibil acest lucru? In ce conditii pot plati din urma? Pe cati ani maxim? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: arun.badiu , utilizator 21:29, 2 Aprilie 2012
Nu se poate plati din urma. Puteti sa faceti contract cu casa de pensii de acum inainte.
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de asigurare pentru concedii si indemnizatii ildyqo ildyqo Buna ziua, Sunt PFA cu norma de venit din 1.9.2008. Mi-am facut asigurare la CAS (tot din 1.9.2008) dar NU AM STIUT ca pentru \'concedii si indemnizatii\' ... (vezi toată discuția)
Transfer ani cotizatie pensie intre soti?! anastancu anastancu Buna ziua, Imi puteti spune daca exista posibilitatea transferului de ani vechime/ani cotizatie intre soti pentru obtinerea stagiului minim de cotizatie ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca Butnariu constantin Butnariu constantin Buna ziua va rog sa mi raspunde ti la cateva intrebari .multumesc . 1 vreau sa stiu ce vechime am in munca numele meu este Butnariu Constantin iasi ... (vezi toată discuția)