Buna ziua va rog sa mi raspunde ti la cateva intrebari .multumesc . 1 vreau sa stiu ce vechime am in munca numele meu este Butnariu Constantin iasi cu seria buletin MZ numar 526082. Cnp 1700527221158 .2 daca anul de armata se mai trece la vechime avand livretul militar. 3 daca am lucrat cu contract sezonier unde am contractul si pontaje de acolo se trece la vechime.?pot plati cati ani vreau la contribute in baza de contract cu casa de pensii? Daca lucrez la o firma unde imi plateste patronul totul pt vechime si eu platesc in continuare contributia la casa de pensii se trece ca vechime 2 ani sau cum se calculeaza in acest caz...va multumesc din suflet astept raspunsul dumneavoastra pe adrese sa mea e mail crystynel423@yahoo.com sau crystynel423@gmail.com.
Vechime
Butnariu constantin
Buna ziua va multumesc pt raspunsuri le date astazi dar am uitat sa mentionez la intrebarea ca am lucrat ca sezonier cu contract de sezonier si cu pontaje dar ... (vezi toată discuția)
Spor vechime
roxxzzy
Lucrez in invatamant ca personal didactic auxiliar. La data de 01.04.2015 am o vechime în muncă de 14 ani. Din 01.05.2014 si pana in 01.11.2015 sunt angajata ... (vezi toată discuția)