avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestare amenda rovinieta masina radiata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare amenda rovinieta masina radiata

am vandut o masina la data de 10.03.2011, am contractul de vanzare cumparare, iar azi, 02.04.2012 mi-a venit prin posta o amenda pt lipsa rovinietei. ei zic ca m-au surprins camerele in data de 21.09.2011, cand eu nu mai aveam masina de cateva luni si o radiasem de la financiar. ce am de facut in cazul asta?
Cel mai recent răspuns: Vasilica80 , utilizator 14:00, 29 Aprilie 2012
@Vasilica80

Procedura de citare si judecarea cauzei in lipsa sunt doua chestiuni distincte. Trebuie ca procedura de citare sa fie legal indeplinita cu toate partile in proces. Probabil ca dvs. nu ati fost legal citat.

Nu este necesar sa solicitati la fiecare termen ca plangerea sa fie judecata si in lipsa dvs. Pana la urma citatia va va fi comunicata in una din modalitatile prevazute de Codul de procedura civila iar cauza se va judeca.
Ultima modificare: Duminică, 29 Aprilie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Va multumesc mult pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere plangere contraventionala rovinieta previas previas Societatea a primit o amenda pentru lipsa rovinietei in anul 2011 .A facut plangere contraventionala ,intrucat autovehiculul a fost vandut cu factura in anul ... (vezi toată discuția)
Recurs la o plangere contraventionala data de cnadnr piciugabriel piciugabriel Am vandut o masina in data de 10.08.2012,in aceeasi zi am radiat-o de la finante ,am dovada radiarii. Dupa 5 luni incep sa primesc un lung sir de amenzi ... (vezi toată discuția)
Amenda rovineta nicolae03 nicolae03 buna ziua am vandut masina in alta localitate iar in drum spre casa noul proprietar a fost filmat pentru ca nu avea rovineta iar dupa cateva luni amenda a ... (vezi toată discuția)