avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

concubinaj

Am fost proprietara unui apartament mostenit si pe parcurs impreuna cu concubinul am hotarat sa-l vindem si am cumparat alt apartament pe numele amandorora.Intrbare;La o eventuala despartire,imi mai este recunoscut c/v apartamentului meu,precizand ; concubinul nu a contribuit cu nici un ban ? multumesc.
Cel mai recent răspuns: dututironeac , utilizator 23:08, 3 Aprilie 2012
Doar daca reusiti sa dovediti provenienta banilor.
referitor la raspunsul Dl. Avocat, ; ceva nu am inteles,provenienta
Domnul avocat s-a referit la faptul ca, trebuie sa dovediti ca banii investiti pentru a cumpara apartamentul impreuna cu concubinul, provin din vanzarea apartamentului mostenit de dvs.
Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2012
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
multumesc,pt.raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coproprietar "prima casa' maria.maria.29 maria.maria.29 Am cumparat un apartament impreuna cu prietenul meu prin programul \"prima casa\". Cum el mai avea o proprietate, creditul a fost facut doar pe numele meu si ... (vezi toată discuția)
Concubinaj-mostenire Art2 Art2 Buna ziua, Am o nelamurire cu privire la situatia in care ma aflu. Tatal meu s-a despartit de mama(copii au ramas la el), iar acum 35 ani a inceput sa ... (vezi toată discuția)
Drepturi mostenitori ai concubini cafea1 cafea1 Buna. speta suna in felul urmator: doamna x isi vinde apartamentul si se muta la tara cu d-l S. din banii obtinuti din vanzarea apartamentului doamna x cumpara ... (vezi toată discuția)