avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... a2a condamnare cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

a2a condamnare cu suspendare

Buna ziua !Problema mea este urmatoarea:unchiul meu a fost condamnat la 2 ani cu suspendare pe teritoriul Greciei pentru fals in acte .Precizez faptul ca dansul este un om cu frica de Dumnezeu ,din mediul rural si ca seful sau a facut totul posibil.Problema este ca luna trecuta a fost prins conducand fara permis corespunzator categoriei pe un drum comunal si sigur va primi o noua pedeapsa .Precizez faptul ca perioada de incercare e primei pedepse expira peste 2 luni.
.Intrebarea mea este ce sanse are sa scape de o eventuala pedeapsa cu executare? va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 2 Aprilie 2012
costel33, utilizator
Cel mai recent răspuns: costel33 , utilizator 13:02, 6 Aprilie 2012
a doua infractiune unde este savirsita, in Ro sau in Grecia?
in Grecia
legea aplicabila este legea penala locala, din Grecia. personal nu cunosc legea greaca.
sa inteleg deci ca cele 2 pedepse nu se vor contopi?
Este posibil sa aiba noroc.
Sa contacteze un avocat din Grecia si il va lamuri.
Daca primul avocat nu il va lamuri sa caute sa consulte alt avocat din Grecia care l-ar putea lamuri...

Alte discuții în legătură

Doua dosare pentru conducere sub influenta alcoolului calinciomag calinciomag Am si eu o nelamurire.In data de 21 decembrie 2009 am fost prins conducand sub influenta alcoolului,permisul mi-a fost retinut pe o perioada nederminata si ... (vezi toată discuția)
Refuz recoltare probe urmat de alta infractiune mariuspalie@yahoo.com mariuspalie@yahoo.com Am o problema delicata,in care sper sa imi puteti da unele lamuriri In luna octombrie 2010 am fost condamnat la 8 luni cu suspendare,cu operioada de incercare ... (vezi toată discuția)
Decontopire si contopire din nou?se poate? ContSters198261 ContSters198261 e o situatie putin mai complicata....pe vremea cand era minor sotul meu e primit o suspendare de 2,inainte de incheierea termenului de incercare a fost prins ... (vezi toată discuția)