avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firma de recuperatori-conciliere directa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firma de recuperatori-conciliere directa

Buna ziua.mia venit acasa o hartie cum ca [firma] ma convoaca la conciliere directa la ei la sediu ce se poate intampla daca nu ma prezint?nu am bani sa platesc acea suma care mia ramas (2,500.00)mai imi zice ca daca pana in data de 9 cand ma convoaca ei achit suma nu mai trebuie sa ma prezint.ce se poate intampla?eu fiind din maramures nu am posibilitatea de a merge la bucuresti.
Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 10:50, 3 Aprilie 2012
puteti comunica punctul dvs de vedere in scris, impreuna cu dovezile ce va sustin cauza.
concilierea este o procedura obligatorie dpdv legal inaintea declansarii procedurii judiciare.
in cadrul procedurii concilierii aveti insa posibilitatea de a negocia o esalonare a sumei, aspect ce va este convenabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefonia mobila camyy20122 camyy20122 Buna ziua.am si eu o problema legata de telefonia mobila.acum de cateva luni am primit o hartie de la o firma de recuperatori cum ca am de plata 1200 la ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperatori camyy2012 camyy2012 buna ziua.am primit o scrisoare de la o firma de recuperatori ca ma convoaca la concilierea directa la sediul lor din bucuresti,eu sunt din baia mare nu am ... (vezi toată discuția)
La ce instanta se introduce o somatie de plata ? discover discover Buna seara , valoarea sumei ptr care vreau sa fac aceasta somatie este de ordinul miilor (in lei noi). La ce instanta depun somatia ? Ce taxe /timbre ... (vezi toată discuția)